Praktijk Binnenste Bewust

Voor allerlei hulpvragen, zoals niet lekker in je vel zitten, stress, sombere of depressieve gevoelens, gebrek aan (zelf)vertrouwen, rouw en verlies, psychosociale ondersteuning bij (chronische) ziekte en overige hulp- en levensvragen.

De begeleiding bestaat uit een combinatie van gesprekken en verdiepende therapievormen (zoals bijvoorbeeld cognitieve gedragstherapie, mindfullness- en meditatietechnieken) afhankelijk van wat passend is bij jou en je hulpvraag. Met als doel jou zo goed mogelijk te begeleiden in jouw persoonlijke proces.

We gaan samen kijken naar de dingen, zoals ze zijn in het hier en nu. Met aandacht verbinding maken met jouw innerlijke behoeften, conflicten en gevoelens. Vanuit erkennende opmerkzaamheid bewust worden.

Inzicht krijgen welke gedachten, welk gedrag en welke gevoelens je (bewust of onbewust) in de weg zitten en welke jou juist kunnen ondersteunen.

Vergroten van je innerlijke kracht en zelfredzaamheid en evenwicht vinden in wat je moet, kan, wil en doet.

Voor informatie en vragen kun je contact opnemen met Marielle van der Ploeg (Psychodynamisch therapeut en HSP begeleider)

Tel: 06-16471883

Email: info@binnenstebewust.nl

website: www.binnenstebewust.nl

 

 

To Top